Termeni si conditii

Prin utilizarea site-ului, declarati ca sunteti de acord cu colectarea, stocarea, utilizarea si distribuirea datelor dumneavoastra astfel cum sunt descrise in prezenta politica atat in scop de marketing, cat si in scopul de vanzare.

Scopul acestui document este de a va informa despre colectarea, stocarea, utilizarea si distribuirea datelor dumneavoastra (“Datele”) ca urmare a utilizarii acestui Site si despre drepturile pe care le aveti cu privire la acest aspect.

Cititi cu atentie aceasta pagina inainte de a incepe sa utilizati acest site. Daca nu doriti sa fiti obligati prin aceasta Politica, atunci nu trebuie sa accesati acest site.

Datele pot fi folosite de catre societatea noastra si de catre toate entitatile Nordis Group. De asemenea, pot fi folosite si de catre Partenerii comerciali ai Nordis Group.

Pentru noi securitatea datelor dumneavoastra este foarte importanta si depunem toate eforturile pentru a asigura un cadru confidential si sigur.

Adresa de contact a responsabilului DPO (Data Protection Officer) este:  [email protected]

DATE PE CARE LE COLECTAM SI FOLOSIM

Datele pe care le colectam sunt cele pe care alegeti sa ni le puneti la dispozitie.

Vizitarea site-ului implica colectarea automata a datelor cu privire la: adresa dumneavoastra de IP, sistemul de operare și tipul de browser, pentru administrarea sistemului și din motive de securitate și pentru a colecta informatii agregate. Acestea sunt date statistice despre actiunile și modelele de navigare ale utilizatorilor noștri.

Tipurile de informatii personale pe care le colectam și le procesam includ:

 • informatiile pe care le furnizati prin completarea formularului de inscriere pe site-ul nostru. Aceasta pot include printre altele numele dumneavoastra, adresa de e-mail, numarul de telefon.
 • corespondenta purtata cu dumneavoastra incluzand, dar fara a se limita la apeluri, oferte, notificari, solicitari, intrebari etc.

De asemenea, la momentul accesarii site-ului nostru colectam si stocam o serie de date cu caracter personal, transmise de catre browser-ul dumneavoastra in mod automat, cum ar fi:

 • Adrese IP (internet protocol);
 • Tipul browser-ului si versiunea sa;
 • Tipul de aparat utilizat si sistemul de operare;
 • Data si ora accesarii Site-ului;
 • Locatia dumneavoastra.

Prin folosirea site-ului va exprimati consimtamantul pentru ca Datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie transferate in scopul stocarii catre server-ul administrat de furnizorul de servicii IT sau unul dintre afiliatii si/sau subcontractorii sai, masurile tehnice, organizationale si personale fiind mentinute la acelasi nivel.

CUM UTILIZAM DATELE?

Putem folosi Datele personale pe care ni le furnizati prin site-ul nostru pentru:

 • pentru furnizarea informatiilor solicitate si pentru a raspunde corespondentei primite de la dumneavoastra;
 • pentru a va transmite informatii de marketing despre noi, despre proiectele noastre/campanii/evenimente/activitati, a cere opinia dumneavoastra cu privire la serviciile si produsele noastre etc.
 • sa va informam despre orice activitati intreprinse de noi, despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra;
 • de a va adduce la cunostinta continut de pe site-ul nostru in modul pe care il consideram cel mai eficient
 • pentru alte utilizari specifice din cadrul unor campanii, promotii sau activari locale (a se consulta regulamentele specifice puse la dispozitie in aceste cazuri);
 • pentru a va contacta atunci cand este necesar.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi stocate pentru intreaga perioada de existenta a abonamentului la Newsletter si 3 ani de la furnizarea lor in formularele de contact completate sau a datelor furinizate direct catre angajatii Nobileo. Vom sterge datele aferente fie abonamentului la Newsletter de indata ce decideti dezabonarea de la Newsletter sau la de 30 zile de la solicitarea in scris la adresa de email:  [email protected]. Totusi, este posibil ca stergerea Datelor sa nu fie concomitenta cu dezabonarea de la Newsletter. De asemenea, ne rezervam dreptul de a retine Datele, in situatia in care sunt necesare in vederea indeplinirii obligatiilor noastre legale, solutionarii litigiilor, etc.

TRANSMITEREA INFORMATIILOR PERSONALE IN AFARA SEE

Informatiile pe care ni le furnizati pot fi furnizate de noi companiilor din grupul nostru, din tari din afara Spatiului Economic European. Tarile din afara Spatiului Economic European nu pot avea intotdeauna legi puternice privind protectia datelor. Cu toate acestea, vom lua intotdeauna masuri pentru a va asigura ca informatiile dumneavoastra sunt utilizate in conformitate cu aceasta Politica și ca sunt pastrate in siguranta. Daca nu sunteti de acord cu acest transfer, va rugam sa nu va inregistrati pe site-ul nostru.

DEZVALUIRI CATRE TERTI

Datele pe care ni le puneti la dispozitie sunt tratate cu o maxima confidentialitate. Cu toate acestea, in unele cazuri, s-ar putea sa ni se solicite divulgarea Datelor dumneavoastra pentru a respecta cerintele legale. De asemenea, putem divulga Datele companiilor noastre din grup sau tertilor:

 • care ne ofera servicii, in cazul in care avem nevoie pentru a va oferi orice informatii pe care le-ati solicitat. De exemplu, este posibil sa fie nevoie sa divulgam datele dumneavoastra personale agentilor noștri sau consilierilor PR;
 • in cazul in care aceasta terta parte este un consilier profesionist pentru noi sau oricare dintre companiile din grupul nostru;
 • Datele pe care le colectam la momentul la care completati formularul de abonare la newsletter, sau formularul de contact, pot fi transferate catre furnizorul nostru de servicii si mentenanta.

Site-ul nostru poate contine linkuri catre alte site-uri apartinand tertilor. Nu controlam practicile de confidentialitate ale acestor site-uri web. Prin urmare, in cazul accesarii site-ului respectiv, trebuie sa va asigurati ca ati citit politica de confidentialitate aferenta respectivului site.

INFORMATII NESOLICITATE

In cazul in care primim datele personale ale dumneavoastra pe care nu le-am solicitat direct de la dumneavoastra si stabilim ca am fi putut obtine aceste date si de la dumneavoastra in masura in care v-am fi solicitat acest lucru, vom efectua demersurile necesare pentru a va notifica, intr-un termen rezonabil, ca am colectat respectivele Date. In masura in care nu am fi putut colecta aceste date de la dumneavoastra prin solicitarea lor, urmeaza sa procedam la distrugerea sau denominalizarea acestora. Orice Date nesolicitate pe care dumneavoastra ni le oferiti vor fi folosite pentru scopurile mentionate in prezenta Politica si cu respectarea scopului pentru care au fost oferite de catre dumneavoastra.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA IN LEGATURA CU DATELE CU CARACTER PERSONAL

Dreptul de acces

Pe intreaga perioada a prelucrarii Datelor dumneavoastra, aveti dreptul, fara sa fiti obligati la plata vreunor taxe sau costuri de orice natura, de a obtine de la noi, in baza unei cereri formulate de dumneavoastra in acest sens, urmatoarele informatii:

 • Confirmarea ca prelucram sau nu Datele dumneavoastra
 • Accesul la respectivele Date, cat si la urmatoarele informatii:
 • Scopul prelucrarii;
 • Categoriile de date cu caracter personal vizate;
 • Destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost sau urmeaza sa le fie divulgate aceste date;
 • Perioada pentru care se preconizeaza ca aceste date vor fi stocate;
 • Dreptul de a ne solicita rectificarea sau stergerea datelor, ori restrictionarea prelucrarii acestora, cat si dreptul de a va opune prelucrarii;
 • Dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, din Bucuresti, Bd. Gh. Magheru nr. 28-30, Sector 1;
 • In cazul in care datele nu sunt colectate direct de catre noi, orice informatii disponibile privind sursa acestora;
 • Existenta unui proces decizional automatizat, incluzand crearea de profiluri.
 • In masura in care Datele dumneavoastra sunt transferata catre o tara terta, garantiile referitoare la respectivul transfer;
 • Dreptul de a obtine o copie a Datelor dumneavoastra.

Dreptul la rectificare

Pe intreaga perioada a prelucrarii Datelor dumneavoastra, aveti dreptul, fara sa fiti obligati la plata vreunor taxe sau costuri de orice natura, de a obtine de la noi, in termen de maximum 30 de zile de la data primirii unei solicitari in scris de la dumneavoastra, rectificarea datelor dumneavoastra care sunt inexacte sau completarea datelor incomplete.

Dreptul la stergerea datelor

Pe intreaga perioada a prelucrarii Datelor dumneavoastra cu caracter personal, aveti dreptul, fara sa fiti obligati la plata vreunor taxe sau costuri de orice natura, de a obtine de la noi, ori, dupa caz, vom proceda din oficiu la stergerea Datelor dumneavoastra, in urmatoarele situatii:

 • Datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
 • Va retrageti consimtamantul pe care ni l-ati transmis pentru prelucrarea Datelor si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare;
 • Va opuneti prelucrarii Datelor dumneavoastra si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea;
 • Datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
 • Datele trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale care ne revine.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Pe intreaga perioada a prelucrarii Datelor dumneavoastra, aveti dreptul, fara sa fiti obligati la plata vreunor taxe sau costuri de orice natura, de a obtine de la noi, in termen de maximum 30 de zile de la data primirii unei solicitari in scris de la dumneavoastra, restrictionarea prelucrarii in urmatoarele cazuri:

 • Contestati exactitatea datelor dumneavoastra, restrictionarea urmand a avea loc pe perioada in care noi verificam exactitatea datelor;
 • Prelucrarea datelor este ilegala, si va opuneti stergerii Datelor dumneavoastra, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii acestora;
 • Nu mai avem nevoie de Datele dumneavoastra in scopul prelucrarii, dar ni le solicitati pentru constarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
 • In perioada in care verificam daca drepturile legitime ale noastre in calitate de operator prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra in calitate de persoana vizata, in situatia in care va opuneti prelucrarii datelor.

In aceasta situatie in care prelucrarea a fost restrictonata, Datele pot, cu exceptia stocarii, sa fie prelucrate numai cu consimtamantul dumneavoastra ori pot fi prelucrate pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta sau pentru protectia drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice din motive de interes public.

Dreptul de a fi informat cu privire la rectificarea sau stergerea Datelor sau cu privire la restrictionarea prelucrarii

Pe intreaga perioada a prelucrarii Datelor dumneavoastra, aveti dreptul, fara sa fiti obligati la plata vreunor taxe sau costuri de orice natura, de a obtine de la noi, in termen de maximum 30 de zile de la data primirii unei solicitari in scris de la dumneavoastra, informatii cu privire la destinatarii datelor cu caracter personal, ce au fost informati cu privire la rectificarea, stergerea datelor cu caracter personal sau restrictionarea prelucrarii.

Dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal

Pe intreaga perioada a prelucrarii Datelor dumneavoastra, aveti dreptul, fara sa fiti obligati la plata vreunor taxe sau costuri de orice natura, de a obtine de la noi, in termen de maximum 30 de zile de la data primirii unei solicitari in scris de la dumneavoastra Datele care va privesc, si pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat si care poate fi citit automat, cat si dreptul de a transmite aceste date catre alt operator, in cazul in care:

 • Prelucrarea are la baza consimtamantul dumneavoastra sau un contract; si
 • Prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.

Transmiterea catre un alt operator poate fi efectuata direct de catre noi, in masura in care solicitati acest lucru, si daca este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul la opozitie si la procesul decizional individual automatizat

Aveti dreptul, in orice moment, de a va opune prelucrarii Datelor, inclusiv crearii de profiluri, cat si dreptul de a va opune prelucrarii Datelor in scopul marketingului direct. Dreptul dumneavoastra la opozitie poate fi exercitat prin transmiterea unei solicitari in acest sens catre noi, in scris. In sensul celor sus-mentionate, va puteti adresa cu o solicitare direct responsabilului nostru cu protectia datelor.

PERIOADA DE PRELUCRARE SI STOCARE A DATELOR

Datele dumneavoastra urmeaza sa fie prelucrate si stocate cu acordul dumneavoastra, pana la revocarea acestuia.

CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE

Protectia Datelor dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Vom lua toate masurile de securitate necesare pentru protectia Datelor dumneavoastra impotriva accesului neautorizat la Date sau modificarii, dezvaluirii sau distrugerii neautorizate de Date. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, pastrare si procesare de date si ale masurilor de securitate, de asemenea, masuri fizice de securitate pentru protectia impotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocam datele personale.

Avem implementate masuri tehnice si organizationale de Securitate, in vederea protejarii Datelor dumneavoastra accesului neautorizat la Date, pierderii, distrugerii sau modificarii accidentale sau intentionate. Aceste masuri sunt in permanenta actualizate si adaptate in vederea asigurarii celui mai inalt nivel de protectie.

Toate informatiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lacatel, pozitionat in partea de jos a ferestrei de browser.

MODIFICAREA PREZENTEI POLITICI

Prezenta Politica poate fi modificata oricand in mod unilateral de noi. In masura in care o astfel de modificare va surveni, aceasta va fi valabila de la data publicarii pe website-ul nostru a versiunii actualizate.

SCHIMBARI JURIDICE IN CADRUL SOCIETATII

In situatia in care Societatea va fi implicata intr-un proces de reorganizare, fuziune, achizitie sau orice alta schimbare a controlului asupra noastra sau transfer de active, Datele dumneavoastra pot fi transferate ca parte a respectivei tranzactii, moment in care va vom notifica cu privire la acest aspect.

Compare listings

Comparaţie